Otthoni vérvétel

Szeged belterületén biztosítjuk Önnek a kényelmes és rugalmas labor mintavételi lehetőséget az otthonában, saját környezetben!

Kinek javasoljuk?

Beutaló nélkül is elérhető!

Érdeklődjön telefonon!

Ezen szolgáltatást javasoljuk mindazoknak, akik sorbanállás nélkül, a klinikai vagy rendelőintézeti körülményeket elkerülve, munkaidő megkezdése előtt szeretnék letudni a mintavételt! Javasoljuk továbbá azon betegeknek, akik egészségi állapotuk miatt nem, vagy csak nehezen tudják megoldani a mintavételi helyre történő eljutásukat, szállításukat (ágyban fekvő ápolt, műtét utáni gyengeség, stb.).

BEUTALÓVAL rendelkezők számára IS elérhető a szolgáltatásunk! A levett mintákat minden esetben az SZTE SZAKK Laboratóriumi Medicina Intézet partnereként juttatjuk el a megfelelő laboratóriumba!

Beutaló nélküli mintavétel esetén a Medicover Diagnosztikai Központ szerződött partnereként biztosítjuk szolgáltatásainkat, a mindenkor hatályos Medicover Diagnosztikai Központ szolgáltatói árlistája alapján, amelyről érdeklődni a +36 70 631 9028 -as telefonszámon tud hétköznapokon 8:00 és 18:00 között!

Mintavételi díj kiszállással és mintaszállítással együtt bruttó 5.000 Ft. Szolgáltatásunk csütörtökönként elérhető. elérhető!
Csomagajánlataink mindkét telephelyünkön elérhetőek!