Rólunk

Rólunk

Kik vagyunk?

Társaságunk 2018. december 14. napján alapult egy családi tragédia nyomán. A veszteség megélése, a tátongó üresség és mérhetetlen düh, amiért „lehetett volna másként is, ha…”, együttesen ösztönöztek arra, hogy tegyünk valamit! Valamit, amely révén más embereknek legalább a lehetőség megadatik arra, hogy kellő időben diagnózishoz jusson és legyen esélye a gyógyulásra vagy kapjon még időt a szerettei körében! Tenni akartunk valamit mindazért, ami nekünk már nem adatott meg.

Ezen küldetéssel fogadjuk minden páciensünket, akik megtisztelnek a bizalmukkal, akár Hódmezővásárhelyen, akár Szőregen fordulnak segítségért hozzánk.

Mi a beteg szemszögéből megközelítve, a beteg igényei mentén igyekszünk működni, hiszen mi is voltunk hasonló cipőben, az ismeretlen latin szavak és kifejezések erdőjében, jobbra-balra passzolva, már-már futószalagon érezve magunkat. Éppen ezért alapvető elvárás személyzetünk minden tagjától, asszisztenstől kezdve, ápolón át az orvosokig, hogy maximális szakmaiság mellett törekedjenek a közérthető magyarázatokra, a komplex megközelítésre és arra, hogy tudásuk, kompetenciáik és tapasztalataik legjavát adják Önnek!

Mindez pedig azt jelenti, hogy már a telefonos bejelentkezés során igyekszünk érdemi segítséget nyújtani Önnek, amely azzal kezdődik, hogy mi nem sajnáljuk az időt végighallgatni Önt az egészségügyi panaszait illetően vagy a kórelőzményeiről kérdezni Önt. Azt is megmondjuk Önnek őszintén, ha a kért vizsgálat a panaszai ismeretében, nem alkalmas a probléma felderítésére és segítünk Önnek, hová érdemes fordulnia. Ne teljen az ideje és pénze feleslegesen. Ha tudunk, konkrét szakrendelés konkrét szakorvosát, elérhetőséggel együtt javasoljuk! Orvosaink időt szánnak arra, hogy panaszait szintén meghallgassák, korábbi leleteit átnézzék, releváns kérdéseket tegyenek fel Önnek a vizsgálat előtt, alatt és után is, sőt! Nálunk Ön is kérdezhet! Az sem kizárt, hogy a vizsgálatát követő 1 – 2 hétben felhívjuk Önt, hogy szakmai javaslataink mentén a pontos diagnózishoz szükséges további kivizsgálások milyen eredményeket hoztak és megkérdezzük azt is, tudunk-e segíteni még valamiben? Mert tudjuk, a legelső perctől az utolsóig tudjuk, hogy mindez mennyire fontos!

Bár napjainkban az ultrahang vizsgálat a képalkotó-diagnosztika legalapvetőbb és viszonylagosan egyszerű, könnyen alkalmazható eljárása, mi igyekszünk minden egyes vizsgálatot a lehető legkomplexebb megközelítésben elvégezni, amelynek középpontjában Ön áll!