Vállalati megoldásaink

Társaságunk elkötelezett a megelőző jellegű vizsgálatok iránt, amely vizsgálatok elsődleges célja a még tünet- és panaszmentes szakaszban lévő, de már mérhető eltérést okozó elváltozások, gyulladásos és egyéb kóros folyamatok felismerése!

Csomagajánlataink

Profi laborháttér

Társaságunk a Medicover szerződött partnereként biztosítja a gyors és pontos laborvizsgálatokat.

Létszám minimum nélkül

Csomagjainkat létszám minimum nélkül, akár már 1 főtől igényelheti!

Működéséhez igazodva

Rugalmasan igazodunk Vállalata működési rendjéhez, akár telephelyére kitelepülve biztosítjuk szolgáltatásainkat!

Egészségmegőrző csomagunk Hölgyek részére:

  • hasi- és kismedencei, pajzsmirigy, nyaki erek Doppler, emlő ultrahang és
  • nagylabor, tumormarker vizsgálatok

Egészségmegőrző csomagunk Férfiak részére:

  • hasi- és kismedencei, pajzsmirigy, nyaki erek Doppler ultrahang és
  • nagylabor, tumormarker vizsgálatok

Már havi bruttó 8.500 Ft-tól!

Mind tudjuk, miért és mennyire fontos a különböző daganatszűrő vizsgálatokon való rendszeres megjelenés, mégis a lakosság részvételi aránya az egyik legalacsonyabb az Európai Unió országain belül, míg természetesen ezzel fordítottan arányosan az egyik vezető halálozási ok valamely, egyébként kiszűrhető daganatos megbetegedés.

A különböző rosszindulatú daganatos megbetegedések közös jellemzője, hogy mire oly mértékű tüneteket és/vagy panaszokat okoznak, amelyekkel már elindulunk orvoshoz, addigra a kezelési lehetőségeink jelentősen beszűkülnek, ezzel gyógyulási esélyeink jelentősen csökkennek. Ezzel szemben szintén a rosszindulatú daganatos megbetegedések közös jellemzője, hogy kezdeti / korai stádiumban, akár drasztikus beavatkozások és terápiák nélkül is igen jól kezelhetőek. Ehhez azonban kulcsfontosságú, hogy felismerjük, „baj van”!

Munkáltatóként nem kötelezhetjük munkavállalóinkat arra, hogy rendszeresen részt vegyenek a különböző állami szűrőprogramokon, ugyanakkor formálhatjuk egészségszemléletüket azzal, hogy lehetőséget teremtünk számukra az egészségi állapotuk rendszeres ellenőrzésére! Hogy mért fontos ez? Munkavállalóként kevéssé gondolunk bele abba a helyzetbe, mi történne, ha egy megbetegedés miatt kiesünk a munkából fél – egy évre: mire elég a táppénz? Mi van, ha ápolásra szorulok majd? Mi lesz a Családdal? Kibírjuk lelkileg és anyagilag? Mi lesz, ha meghalok?

Munkáltatóként pedig kevéssé gondolunk bele abba a helyzetbe, ha egy-egy kulcsemberünk „leesik a lábáról” fél – egy évre: ki tudja átvenni a feladatokat? Ha szervezeten belül nem tudjuk megoldani, találok-e hasonló kvalitású és megbízhatóságú embert a posztra gyorsan? Ha igen, ki tudom gazdálkodni az új munkavállaló bérét és a beteg munkavállaló táppénz hozzájárulását is? 

Az is előfordul, hogy munkáltatóként egészségpénztári hozzárájulást fizetünk a munkavállalóknak, azonban megfeledkezünk arról, hogy az anyagi hozzájárulás önmagában nem ösztönzi az egyént az egészségtudatosságra! Hiszen aki nem beteg (azaz tünet- / panaszmentes), minek menne orvoshoz? Holott a megelőzés, a preventív vizsgálatok célja éppen az, hogy a „nem betegek” megbizonyosodjanak arról, tényleg nem betegek!

Meggyőződésünk, hogy mindebben a szemléletformálásban a munkáltatónak kulcsszerepe van! Mi pedig segítünk Önnek abban, hogy ne csak lehetősége legyen erre, hanem egy konkrét csapat álljon az Ön rendelkezésére! Csapatunk nem csupán a vizsgálatok elvégzését vállalja, hanem azt is, hogy az Ön által kijelölt munkatársával közösen egyeztetve, a munkarendjükhöz abszolút igazodva, rugalmasan, kényelmesen, akár az Ön telephelyére kitelepülve biztosítjuk a lehetőséget Önnek, hogy még jobb Vezetője lehessen munkavállalóinak!

Elérhetőségeink

Kérjen ajánlatot most!

Írjon nekünk üzenetet!

Hívjon minket telefonon!